KERAMIEK & BOETSEREN

LES INFORMATIE over onze vaste, wekelijkse lessen.

Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden. Instappen kan op elk gewenst moment door de persoonlijke begeleiding.

een kijkje bij onze wekelijkse lessen keramiek & boetseren …

“Ik ben niet creatief” hoor je wel eens. Is dat wel zo? Wij geloven dat echt iedereen creatief is op zijn of haar manier. Begeleiding in technieken aanleren in een inspirerende omgeving kunnen voor prachtige resultaten zorgen. Niet in het minst tot blijde verassing van diegenen die zichzelf niet creatief vinden. En juist klei is uitermate geschikt om te leren èn experimenteren met prachtige resultaten tot gevolg!

WAT KUN JE BIJ ONS VERWACHTEN?

Tijdens de cursus maak je kennis met verschillende soorten en klei. Met handvorm technieken leer je opbouwen uit ringen of platen, opkneden met stukjes klei en leer je verschillende decoratietechnieken.

In de lessen bepaal je zelf wat je gaat maken.
Schalen, beelden, servies, vaasjes, bloemen, er is zóveel te maken! Je word begeleid op je eigen niveau bij het uitvoeren ervan. Ervaring is niet nodig. Laat je inspireren door de mogelijkheden en experimenteer.

CURSUS DAGEN EN TIJDEN

Maandag middag13:00 tot 15:30 uur
Dinsdag middag13:00 tot 15:30 uur

STRIPPENKAART

Het KCR werkt met een strippenkaart:
wanneer je een keer verhinderd bent, kost het je géén les. Op een kaart van 10 lessen, kun je zo 3 keer missen, zonder dat er een les wordt afgestreept.

KOSTEN

Een strippenkaart van 10 lessen van 2,5 uur kost € 160,00

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden met ons inschrijfformulier.

Kunstzinnig Centrum Randstad | KvK: 59510153 

© WordPress by Rola 2023