WORKSHOP ROZEN BOETSEREN


 

Een prachtig boeket rozen dat jarenlang mooi blijft staan, in de kleur(en) die je wenst. Dat is wat je leert maken tijdens deze workshop.

De rozen worden gemaakt van Artista-klei. Dit is een gifvrije, kunstmatige, zelfdrogende klei, speciaal ontwikkeld voor decoratieve uitingen zoals bijvoorbeeld deze bloemen. De klei blijft ook na het drogen enigszins flexibel, wordt wel papierdroog maar niet steenhard. De klei is zeer licht van gewicht en gedroogd praktisch onbreekbaar.We maken tijdens deze workshop een aantal rozen voor een boeket in een vaas. We leren je de techniek voor het maken van rozen die nauwelijks van echt zijn te onderscheiden. De lijnen in het blad, de bladeren en stengels maken, komen stap voor stap aan de orde.

Ook de verschillende technieken om de rozen zo natuurlijk mogelijk te kleuren worden uitgelegd.Na deze workshop neem je de over gebleven klei mee naar huis. Zo kun je thuis verder aan de slag om meer bloemen te maken. Wat dacht je van Kerst- of Paasdecoraties met rozen in de juiste kleur? Tafeldecoraties maken of corsages voor een bruiloft? Een guirlande om een spiegel of fotolijst? Er zijn zo veel toepassingen voor deze rozen te bedenken!
En de rozen die je  in deze workshop leert maken zullen vele jaren mooi blijven!


DATUM EN TIJD:

Wordt weer opnieuw ingeroosterd in 2018.

KOSTEN

Deze 2,5 uur durende workshop is inclusief alle materialen en kost:
35,- per persoon.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden met het inschrijfformulier.