OVERZICHT WORKSHOPS 

 

Vele workshops worden gevolgd als alternatief voor een feestelijke gelegenheid, verjaardag of de jaarlijks terugkerende vriendinnendag.
Wat de reden ook is, bij onze creatieve workshops is de fun factor een van de belangrijkste ingrediŽnten. Je hebt een geweldige dag, middagdag of avond, maar leert ook nog iets leuks.

Je kunt je natuurlijk ook individueel inschrijven voor een van onze vele leuke workshops!

De workshops zijn zeer divers en we werken met veel verschillende materialen.
Iedere workshop en cursus van het KCR wordt verzorgt door vakmensen die het leuk vinden om hun kennis en kunde over te brengen. Behalve hun kunstzinnige vaardigheden, beschikken zij ook over het talent om plezier uit te stralen Ťn over te brengen, zodat men terug kan kijken op een geslaagde workshop.

Informeer vrijblijvend via onze contactpagina voor eventueel nog andere mogelijkheden, tips ideeŽn en/of wensen.

Groepen / Personeels evenementen (tot circa 20 personen)

Een complete dag, een middag of avond met je "eigen" groep elkaar ontdekken in een andere setting dan anders. Samen werken, ontspannen, genieten, samen plezier hebben en creŽren. Dat is wat je kunt verwachten van de Team workshops van het KCR.

Alle groepen zijn van harte welkom, of het nu om vrienden of vriendinnen gaat, een vrijgezellenfeest, verjaardag of jubileum. Het KCR biedt een programma zoals jij dat wenst voor die dag. De kosten zijn afhankelijk van die wensen en het aantal deelnemers.
Voor vrijblijvende informatie en offerte kun je contact met ons opnemen.