CURSUS KERAMIEK & BOETSEREN

Deze cursus is geschikt voor beginners en gevorderden.
Instappen kan op elk gewenst moment door de persoonlijke begeleiding.


"Ik ben niet creatief" hoor je wel eens. Is dat wel zo? Wij geloven dat echt iedereen creatief is op zijn of haar manier. Begeleiding in technieken aanleren in een inspirerende omgeving kunnen voor prachtige resultaten zorgen. Niet in het minst tot blijde verassing van diegenen die zichzelf niet creatief vinden. En juist klei is uitermate geschikt om te leren čn experimenteren met prachtige resultaten tot gevolg!WAT KUN JE BIJ ONS VERWACHTEN?

Tijdens de cursus maak je kennis met verschillende soorten en kleuren klei. Met handvorm technieken leer je opbouwen uit ringen of platen, opkneden met stukjes klei en leer je verschillende decoratietechnieken.

In de lessen bepaal je zelf wat je gaat maken. Je word begeleid op je eigen niveau bij het uitvoeren ervan. Ervaring is niet nodig. Laat je inspireren door de mogelijkheden en experimenteer.
 
CURSUS DAGEN EN TIJDEN
 
Maandag middag 13:00 tot 15:30 uur
Dinsdagdag middag 13:00 tot 15:30 uur
   
KOSTEN
 
Het KCR werkt met een strippenkaart systeem: je betaalt dus niet als je een keer verhinderd bent.
 
keuze 1:   10 lessen/strippen van 2,5 uur   € 145,00
keuze 2:   20 lessen/strippen van 2,5 uur   € 280,00

De kosten zijn inclusief BTW, stoken van tijdens de cursus gemaakte werkstukken en gebruik van gereedschappen, maar exclusief klei en glazuren. Wij beschikken over een grote collectie glazuren en klei.

Aangeschaft materiaal is je eigendom en kun je natuurlijk mee naar huis nemen. Aangeschafte materialen worden aan het einde van de dag contant afgerekend. Tijdens de schoolvakanties zijn wij gesloten. Deze dagen zijn terug vinden in de agenda.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden met het inschrijfformulier.


 
Af en toe gaan we Raku stoken
met onze keramiek cursisten.
klik HIER om zo'n stook te bekijken

 
klik HIER om een kijkje te nemen op de vaste maandagavond:
een video impressie
 

  © 2018 Kunstzinnig Centrum Randstad | Randstad 21-29 | 1314BE | Almere | KvK: 59510153 | contact |