Op zondag 26 augustus nodigen wij iedereen uit om kennis te komen maken met onze Kunst en Kunstzinnig Centrum.
Van 11:00 tot 15:00 uur staan wij klaar met koffie, thee en lekkers.


Wij zijn het grootste creatieve cursuscentrum van Almere en willen u die dag laten zien wat wij bieden op creatief en kunstzinnig gebied.

Ons docententeam staat dan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, u kunt rustig rondkijken in onze prachtige ruimtes én inspiratie opdoen. Er staan heel veel voorbeelden en werk van cursisten.

Omdat wij komend jaar gaan verbouwen, ruimen wij heel veel werkstukken op! Professioneel werk van beeldend kunstenaar Rola Hengstman. Voor een zachte prijs kunt u die dag iets moois aanschaffen.

Aanmelden voor de open dag hoeft niet.


 
HET CURSUSATELIER

Het Kunstzinnig Centrum Randstad is een particulier cursuscentrum.
De eigenaresse, beeldend kunstenaar en creative stylist Rola Hengstman-den Rooijen geeft al sinds 1995 diverse cursussen en workshops.

Sinds 2013 heeft het KCR een prachtig en ruim opgezette atelierruimte (200 m2) midden in Almere-Stad en uitstekend bereikbaar met eigen vervoer en OV. Bedrijventerrein Randstad 21-29 is 7 minuten lopen van het station Almere-Centrum. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Dankzij de ruime opzet, kan het atelier de meest denkbare creatieve cursussen en workshops aanbieden. Deze worden mede verzorgt door de diverse vakdocenten met elk hun specialisme. Ook grotere groepen (ca. 20 personen) kunnen bij ons terecht.

Rola Hengstman,
docent voor de wekelijkse lessen keramiek en boetseren.

Yvonne Heldens
,
docent voor de wekelijkse lessen glas-in-lood ramen en objecten, alsook de Tiffany technieken.

Alexandra van Itterzon,
docent voor de wekelijkse lessen Powertex technieken.

Ilse Vogtschmidt,
docent voor de wekelijkse teken- en schilderlessen.

Daarnaast hebben wij regelmatig gastdocenten voor de diverse workshops.

Het KCR biedt een ruime keuze aan cursussen en workshops. Het aanbod richt zich op iedereen die graag creatief bezig wil zijn. Of je nu beginner of gevorderd bent of al professioneel bezig bent en op zoek bent naar een inspirerende werkruimte.

Wij werken met een strippenkaart. Uiterst gemakkelijk, want als je een keer niet kunt, hoef je niet te betalen.

Kunstzinnig Centrum Randstad staat garant voor plezier, kwaliteit, gastvrijheid en betaalbaarheid. Leef je creatief uit en ontdek je talenten!Een kijkje in ons KCR
tijdens de Powertex lessen 
  © 2018 Kunstzinnig Centrum Randstad | Randstad 21-29 | 1314BE | Almere | KvK: 59510153 | contact |