Kunstzinnig Centrum Randstad in het centrum van Almere-Stad
 WORKSHOP GLASDECORATIE: schildertechniek op glas
 door Alexandra van Intterzon


 

Klik hier voor een video impressie van deze workshop  

G'art à Vous is een speciale schildertechniek op glas en komt uit Frankrijk. Deze techniek is vrij nieuw in Nederland en nog maar op een paar plaatsen te volgen. De cursussen worden gegeven  door daarvoor speciaal opgeleide docenten. onze docente Alexandra heeft de exclusiviteit voor Almere, Huizen en omgeving.

Tijdens de workshop leer je een eenvoudige maar erg mooie glasdecoratie techniek met behulp van prachtig gedecoreerde servetten. Je kunt kiezen uit een breed aanbod van afbeeldingen en kleuren. Het patroon en de kleuren van je gekozen servet, geven je houvast voor de uitvoering. Let wel, het is beslist géén decoupage techniek, het glas wordt geschilderd!!

Het glas hoeft niet in de oven en de gemaakte schaal kan direct meegenomen worden. Je hebt geen schilderervaring nodig Met de aangeleerde techniek ga je beslist met een prachtig werkstuk naar huis. De grootte van de schaal is 30x30 cm. En natuurlijk staat er een groot kleurenpalet tot je beschikking voor het mooiste resultaat!De workshop is inclusief alle materialen.

Datum en tijd:
opnieuw in 2018.

Kosten
 49,95 per persoon
Minimaal aantal deelnemers 4, maximaal 10.

Aanmelding en betaling
Je kunt je aanmelden
via email: info@kcrandstad.nl of
telefoon: 0642152720.
Of via onze contact pagina en het inschrijfformulier te vullen