Kunstzinnig Centrum Randstad in het centrum van Almere-Stad
 TEAMWORKSHOP
 'PUZZEL SCHILDERIJ' voor groepen
 

Samen één groot schilderij maken dat bestaat uit kleinere doeken is geweldig om te doen met een groep. Naar een foto of een abstract ontwerp.

Uitgangspunt is een foto die in stukken wordt geknipt, zodat ieder een stukje op een doek kan schilderen. Voor we echt aan de slag gaan leggen we eerst de doeken tegen elkaar zodat de lijnen netjes in elkaar overgaan en het een mooi geheel gaat worden.
Een portretschilderij kan bestaan uit bijvoorbeeld 12 doeken van 30x40 cm zodat het eindresultaat 120x120 cm wordt. Natuurlijk kan afhankelijk van het aantal deelnemers ook 6, 8, of een ander aantal doeken gemaakt worden. De grootte van het individuele doek kan dan aangepast worden naar wens.
Iedereen mag zijn eigen schilderstijl en kleur kiezen. Wel zorgen we ervoor dat het een mooi geheel gaat worden. Behalve een portret zijn er natuurlijk veel meer variaties mogelijk.

Een andere mogelijkheid is om individueel een ontwerp op een doek te maken, maar de overgangen sluiten dan weer op elkaar aan, zodat het toch een geheel is.

Tijdens deze teamworkshop staan plezier en ont-moeten centraal. En dan is er ook nog een resultaat dat er zijn mag!

De kosten
zijn € 47,50 per persoon voor deze ca. 3 uur durende workshop.
Dit is inclusief uitleg en begeleiding, alle materialen en consumpties. (koffie/thee en gebak).
Exclusief catering (prijzen op aanvraag, mogelijkheden in overleg)
Groepsgrootte :
Het aantal deelnemers voor deze workshop is ca. 6 tot 20 personen.

Om deze workshop volledig op maat te kunnen aanbieden, verzoeken wij je om per telefoon of mail contact op te nemen om datum, tijd, wensen en aantal schilderijtjes kenbaar te maken.