Kunstzinnig Centrum Randstad in het centrum van Almere-Stad
 RUIM AANBOD AAN TEAMWORKSHOPS

 
Een complete dag, een middag of avond met je "eigen" groep elkaar ontdekken in een andere setting dan anders. Samen werken, ontspannen, genieten, samen plezier hebben en creŰren. Dat is wat je kunt verwachten van de TeamWorkShops van het KCR.

Groepen:(circa 25 personen maximaal)

Alle groepen zijn van harte welkom, of het nu om vrienden of vriendinnen gaat, een vrijgezellenfeest, verjaardag of jubileum. Het KCR biedt een programma zoals jij dat wenst voor die dag. De kosten zijn afhankelijk van die wensen en het aantal deelnemers.
Voor vrijblijvende informatie en offerte kun je contact met ons opnemen

Voor bedrijven:


Tegenwoordig zie je steeds meer bedrijven die hun werknemers laten deelnemen aan diverse workshops om de teamgeest te versterken. Het Kunstzinnig Centrum Randstad is een serieuze partner hierin en kan er voor zorgen dat een groep in ontspannen sfeer creatief bezig kan zijn met elkaar. Het is dan ook niet voor niets dat teambuilding kan zorgen voor een betere samenwerking binnen een team.
Ook de enkeling kan in zo'n creatieve workshop zijn gevoelens en gedachten tot uiting laten komen. Natuurlijk wordt het hele beeldende proces in een prettige ontspannen sfeer professioneel begeleidt.

Voorafgaand aan een TeamWorkShop wordt in een gesprek de doelstelling van de bijeenkomst vastgesteld. Bijvoorbeeld: verbeteren van de communicatie en samenwerking of het dichter bij elkaar brengen van mensen naar aanleiding van bijvoorbeeld een fusie.

Er is een gevarieerd aanbod maar indien u andere mogelijkheden wenst, informeer dan vrijblijvend bij ons.

 

 

 


workshop Buddhaschaal
met textielverharderkennismaken met PixelArt


vrijgezellenfeest: samen 1 moza´ek